Astrid van Viegen

Ontspanning en Persoonlijke Ontwikkeling

Links

 

 De Groene Linde is een familiebedrijf in Noord Holland en sinds 2007 actief op de particuliere en zakelijke markt. Wij voeren een uitgebreid assortiment oliën en hebben ons toegelegd op het vervaardigen van unieke geurfrequenties. Vooral de energetische toepassingen van de etherische olie staan daarbij voorop. Het is bekend dat geuren een positief effect hebben op het lichaam. Maar ook op emotioneel, energetisch en spiritueel niveau hebben etherische oliën een verbluffend effect.

 

Op onze site kunt u lezen wat Osteopathie inhoudt en wat het voor u zou kunnen betekenen.  Daarnaast kunt u controleren of een behandeling bij de Osteopaat gedekt wordt  door uw verzekering en vindt u interessante  links naar andere sites over Osteopathie.

 

Colontherapie reguleert de peristaltiek van de darm, onttrekt er de aanwezige gifstoffen en verwijdert op essentieel niveau verstorende invloeden. Daarbij is aanpassing van de dagelijkse voeding aan de natuurlijke behoeft van het lichaam een voorwaarde om gezond te blijven.

 


Masja en Marjolijn hebben de vierjarige HBO studie ‘Voeding&Diëtetiek’ gevolgd aan de Haagse Hogeschool en beschikken over de juiste en benodigde diploma’s. We zijn aangesloten bij de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici

In onze diëtistenpraktijk met smaak richten wij ons op voeding en leefstijl. Wij bieden consulten aan in de voormalige stal van de prachtige boerderij ‘De Traphoeve’ aan de noordkant van Schagen.


In onze gezellige winkel vind je vele verschillende artikelen zoals Wierook, Edelstenen, Elfjes, Draken en Engelen beelden, Yoga en Meditatie artikelen, Boeddha beelden, Etherische olie, Sieraden, Interieurdecoraties, leuke kado artikelen en nog veel meer!                      


Mijn bedrijfsnaam is Katharsis-D, de betekenis daarvan is reiniging. Daarbij heeft het de betekenis van "loutering", d.w.z. sterker uit de ondergane tegenslagen tevoorschijn komen. Dit spreekt mij aan! Een ieder heeft zijn of haar moeilijke tijden. Hoe ga je daar mee om?

Mindfulness of aandacht training kan daar iets aan toevoegen

 

Welkom op mijn website. Mijn naam is Trienke Minkema. In 1987 ben ik begonnen met het werken met mijn dromen en ging er een nieuwe wereld voor mij open. Ik schreef mijn dromen op en als er iets niet duidelijk was, dan vroeg ik in een tekening, door het schrijven van een verhaal of door het doen van energieoefeningen, om helderheid.